henkilökohtainen business coaching

Konkreettista helpotusta ihmisten johtamiseen valmennettavan omilla ehdoilla.

Päätösväsymys. Epävarmuus. Henkiset paineet. Nämä lienevät tuttuja ainakin jollain tasolla kaikille johtajille. Jos omia ajatuksia ja kokemuksia ei pääse purkamaan, pallottelemaan, peilaamaan kenenkään kanssa, jaksaminen heikkenee, tasapaino järkkyy. Johtamistyössä ilmaantuu väkisinkin asioita, joista ei voi puhua oman henkilöstön kanssa ja omaa epävarmuutta tai omia ajatuksia ei aina halua oman esimiehenkään kanssa purkaa.

Business coaching on henkilökohtaista valmennusta, jossa haetaan konkreettisia, yksilöllisiä keinoja helpottaa valmennettavan johtamistyötä. Henkilökohtaisessa valmennuksessa lähdetään liikkeelle valmennettavan omista tavoitteista (jos tavoite ei ole selkeä, se tarkennetaan yhdessä). Tavoite linjataan yhdessä työnantajan kanssa tukemaan työnantajan odotuksia valmennettavan kehittymisestä.

Valmennuksessa vahvistetaan valmennettavan omia persoonallisia vahvuuksia, jotta johtamisesta tulee sekä itselle että omille johdettaville energisoivaa, hauskaa ja tehokasta. Valmentajan tehtävänä on yhdistää valmennettavan henkilökohtainen tavoite työnantajan antamiin tavoitteisiin.

 

Saat coachingista apua mm. seuraavissa tilanteissa:

 • Johtamisestasi puuttuu systeemi: Haluat valmentavan, osallistavan johtamisen olevan jatkuvaa ja etenevää silloin tällöin tapahtuvan "kampanjoinnin" sijaan.
 • Haluat johtamiseesi vahvemman ihnhimillisen, mutta samalla tuloksekkaan otteen.
 • Haluat olla vaativampi johtaja mutta inhimillisellä otteella.
 • Haluat rohkeutta korostaa omaa persoonallista johtamisotettasi kuitenkaan sooloilematta.
 • Haluat lisätä valmentavaa ja osallistavaa johtamisotetta numeroilla johtamisen sijaan.
 • Haluat selkiyttää omaa suuntaasi, tavoitteitasi ja työsi tarkoitusta.

 

 

MITEN COACHING ETENEE?

Tyypillisesti henkilökohtainen coaching sisältää 5-10 valmennuskertaa.

Ensimmäinen coachingkerta on aina maksuton, eikä sido ostamaan mitään. Tämä siksi, että ennen yhteistyön aloittamista on hyvä molemmin puolin varmistaa, että coachingsuhteesta on todella hyötyä sinulle ja juuri tämä valmentaja pystyy sinua auttamaan.

Tämän jälkeen edetään seuraavasti:

 1. Tavoitteen täsmentäminen valmennettavan kanssa ja tavoitteiden linjaaminen yhdessä työnantajan kanssa – sovitaan pelisäännöt henkilökohtaiselle valmennukselle.
 2. Tavoitetta tukeva mittaus tai testaus: joko ilMe-persoonallisuusanalyysi tai Firstbeat hyvinvointianalyysi palautteineen
 3. Henkilökohtainen valmennus kohti tavoitetta  á 2h/kerta
  • Jokaiselta kerralta sovitaan tapaamisten välillä tehtävät muutokset tai tekemiset, joihin palataan seuraavalla kerralla. Valmentaja on käytettävissä ja tavoitettavissa aina tarvittaessa.
 4. Kolmikantakeskustelu valmennettavan ja työnantajan kanssa:
  • Arviointi: Miten tavoitteet on saavutettu ja miten tämä näkyy työssä nyt?
  • Toimintamalli työpaikalla ja johtamisessa tästä eteenpäin

Zealan Metodi

Johtajuus on kuin kolmijalkainen jakkara.

Jos yhden jaloista poistaa, se ei toimi. Jos istuinosan poistaa, jakkaraa ei ole olemassa.

Zealan Metodi

Johtajuuden sisään mahtuu suunnaton keinovalikoima ja monia hyviä tapoja ja menetelmiä tarttua eri tilanteisiin. Mitä tietoisempi johtaja on omista valinnoistaan ja menetelmistään, sitä johdonmukaisempaa ja ammattimaisempaa ihmisten johtaminen on.

Tässä valmennuksessa autetaan esimiestä tekemään omasta jakkarastaan vahva ja tasapainoinen käsittelemällä jakkaran kaikkia osa-alueita. Henkilökohtainen valmennus paneutuu juuri niihin osa-alueisiin, jotka auttavat  sinua  onnistumaan paremmin.

Lopussa kysymys kuuluu: haluatko istua tälle jakkaralle?

valmennuksen hinta

Business coaching hinnasto

Varaa ensimmäinen maksuton coachingkertasi tästä. Linkistä siirryt suoraan ajantasaiseen kalenteriini ja varaat sinulle sopivan ajan.   Ensimmäinen tapaaminen on maksuton verkkotapaaminen, jonka kesto on 1 tunti. Saat siihen ohjeet ajan varattuasi.

Viiden kerran valmennuksiin sisältyy joko ilMe-persoonallisuusanalyysi tai Firstbeat hyvinvointianalyysi.

Kymmenen kerran valmennukseen sisältyy kaksi testausta: joko ilMe-persoonallisuusanalyysi ja Firstbeat, tai kaksi Firstbeat hyvinvointianalyysiä (alkutilanne ja seurantamittaus).

Kannattaa muistaa, että henkilökohtainen valmennus on prosessi, jossa ei työskennellä vain tapaamisissa vaan yhteinen työskentely valmentajan kanssa on tiivistä myös valmennuskertojen välillä. Valmentaja on tavoitettavissasi koko prosessin ajan.

LUE LISÄÄ COACHINGISTA

Esimiehen rooli on poikkeava suhteessa muihin työyhteisön jäseniin. Esimiehenä voit olla ainoa, jonka varsinaisena tehtävänä on edustaa organisaation olemassaolon tarkoitusta ja työnantajaa. Työntekijöiden tarpeet ja intressit saattavat olla organisaatioon nähden hyvin erilaisia tai jopa vastakkaisia.

Tässä kirjoittamassani artikkelissa kerron tarkemmin, mitä hyötyä esimiehelle on coachingprosessista.

Koulutettuna Business coachina olen sitoutunut noudattamaan Suomen Coachingyhdistyksen eettisiä ohjeita. Tutustu sinäkin tähän ohjeistoon, niin tiedät, millaiseen toimintatapaan ja arvoihin ammattimainen coachingtyö meitä velvoittaa.

Valmennusasiakkaamme suosittelevat meitä lämpimästi: NPS lukumme valmennuspalautteistamme on 87,5, joka on selvästi alan keskiarvoa korkeammalla.

ZEalan referenssi

VALMENTAJASI ANNE NURMINEN ON KOKENUT ESIMIESTEN KEHITTÄJÄ

Tervetuloa henkilökohtaiseen valmennukseen.

Olen tehnyt esimiesten ja henkilöstön kehittämisen parissa töitä jo yli 15 vuoden ajan.

Etsin aina tuoreinta tietoa ja uusia tapoja ratkaista vanhoja ongelmia. Tämä näkyy myös tavassani kehittää johtamista. Kun liiketoimintaympäristö muuttuu, myös organisaation on muututtava – mieluiten nopeasti. Puhun uudistavan johtamisen puolesta. Uudistava johtaja auttaa henkilöstöään saamaan
energiaa jatkuvasta oppimisesta ja luo vuorovaikutusympäristön, jossa jokaisen ihmisen ammattitaito, oppiminen, persoonallisuus sekä ideat työn parantamiseksi otetaan täysillä käyttöön.

Anne Nurminen

Uudistava johtaja johtaa ihmistensä ajattelua suorittamisen sijaan ja saa näin aikaan pysyviä tuloksia.

Asiakkaani kiittävät minua positiivisesta ilmapiiristä vaikeissakin tilanteissa, luutuneiden käsitysten kyseenalaistamisesta ja
asioiden näkyväksi tekemistä uusista suunnista. Kestävyysurheilutaustan omaavana olen yleensä se, joka sekä avaa ladunettä myös taivaltaa kohti tavoitetta väsymättä niin kauan kuinon tarvis.

Verkostoidutaan linkedinissä

Tutustu minuun paremmin

Jos haluat kysyä lisää, laita minulle viestiä tai soita: p. 0400530760

Valmentajasi

Zealanin päävalmentajana on  Anne Nurminen, jolla on taustalla 15 vuoden kokemus työelämän  muutosten  parissa erilaisissa organisaatioissa.

Varaa tapaamisaika tai kysy lisää: lähetä viesti tai soita puh. 0400 530 760.