Hyvinvointianalyysi, Firstbeat, työkykykartoitus, hyvinvointi, stressi, ylikuormitus, firstbeat mittaus, Firstbeat mittaus hinta, firstbeat tulokset

Firstbeat TYÖKYKYKARTOITUS kertoo missä kunnossa sinä ja työyhteisösi olette

Yksilöiden hyvinvointi heijastuu koko organisaatioon.
Työkykykartoitus antaa jokaiselle työntekijälle keinot henkilökohtaisen hyvinvoinnin rakentamiseen ja tarjoaa tutkittua tietoa työssä jaksamiseen ja palautumisen hallintaan.

Haluatko johtaa oman vastuualueesi hyvinvointia niin, että johtamisen tulokset näkyvät myös liiketoimintanne tuloksellisuudessa? Firstbeat Työkykykartoitus  antaa sekä työnantajalle/esimiehelle työkaluja hyvinvoinvan työyhteisön johtamiseen että jokaiselle työntekijälle keinot oman työhyvinvoinnin ja palautumisen kehittämiseen.

Tutkitusti sykevaihtelu heijastaa paremmin koettua hyvinvointia kuin yleisesti mitatut biomarkkerit kuten verenpaine, rasva-aineenvaihdunnan suureet tai tulehdusparametrit.

Työkykykartoituksen  avulla työpaikoilla on lisätty työtehoa sekä vähennetty stressiä ja sairauspoissaoloja. Se kertoo missä olette onnistuneet niin yksilöinä kuin organisaationa, ja mihin panostamalla voitte saada parhaat tulokset.

Stressi on hyvä asia. Se saa työskentelemään tehokkaasti, keskittymään ja saamaan aikaan. Oleellista hyvinvoinnin kannalta on riittävä palautuminen suhteessa elämäntilanteen ja –tapojen aiheuttamaan kuormitukseen.

Puutteellinen palautuminen, "työelämän ylikunto" heijastuu nopeasti myös johtamiskäyttäytymiseen. Päätöksentekokyky, läsnäolo, tuloksellinen vuorovaikutus, ideointikyky ja keskittyminen ovat kaikki yhteydessä palautumiseen. Koska aivot tottuvat ylikuormitukseen, fysiologinen mittaus antaa luotettavaa tietoa omasta tilanteesta.

Firstbeatiin satsatut eurot palautuvat tutkitusti takaisin vähentyneinä sairauspoissaoloina sekä työntekijöiden työtyytyväisyyden ja tehokkuuden lisääntymisenä.

Osta Firstbeat hyvinvointianalyysi tästä

Noin puolikkaan sairaslomapäivän hinnalla saat vähennettyä sekä sairaslomapäivien määrää että lisättyä työn tehokkuutta mukavalla tavalla!

Yksinkertainen, helposti toteutettava Firstbeat Hyvinvointianalyysi auttaa tunnistamaan, millaisessa työkunnossa sinä, yrityksesi avainhenkilöt ja työntekijät oikeasti olette. Saat kokonaisvaltaisen kuvan henkilökohtaisesta ja työyhteisösi hyvinvoinnista.

Jokainen osallistuja saa omasta mittaustuloksesta helppolukuisen kirjallisen raportin, joka analysoidaan yksityiskohtaisesti palautetilaisuudessa. Et jää yksin mittauksen jälkeenkään, sillä palautetilaisuudessa saat valmentajalta henkilökohtaiset ohjeet jatkotoimenpiteisiin: pitääkö sinun liikkua, nukkua tai rentoutua enemmän.

Ryhmän yhteisistä tuloksista saatte todelliseen tilanteeseen pesrustuvan yhteenvedon ryhmän palautumisesta ja koetusta stressistä. Analyysi auttaa sinua tekemään oikeita toimenpiteitä työyhteisösi kehittämiseksi: Onko oppimiskykyä riittävästi? Miten töitä tulee järjestellä, jotta hyvä työvire säilyy läpi työpäivän ja -viikon?

Osta Firstbeat hyvinvointianalyysi tästä

Kenelle suosittelemme Firstbeat Työkykykartoitusta?

Firstbeat Työkykykartoitus ja hyvinvointianalyysi sopii erinomaisesti hyvinvointiprojektina koko työyhteisöille sekä yksittäisille henkilöille oman stressinhallinnan parantamiseen. Erityisen suositeltava Hyvinvointianalyysi paljon työkseen matkustaville sekä vuorotyötä tai fyysistä työtä tekeville.

Monesti hyvinvointianalyysi/työkykykartoitus tehdään esimiehille ja johtoryhmille, vaikka todelliset hyödyt organisaation tuloksellisuuden näkökulmasta saadaan, kun työkykykartoitus tehdään työntekijätasolla. Tällöin päästään käsiksi hyvinvoinnin johtamisen kannalta oleellisiin asioihin.

”Suosittelen lämpimästi, jos haluat oppia itsestäsi lisää, tai mietit, miksi veto on pois vaikka kuinka huilaat. Firstbeat hyvinvointianalyysi avasi silmäni: Ymmärsin, millaisista tekijöistä oma hyvinvointini on kiinni ja olen hyödyntänyt saamaani palautetta pitkään. Odotan innolla seurantamittausta!”

Antti Oksa, Myyntijohtaja
OLP-Tuotanto

Saat meiltä Zealanista Firstbeat Hyvinvointianalyysin, ammattitaitoisen palautteen ja johtopäätökset tuloksistasi. Zealanissa Firstbeat on yksi johtajana kehittymisen työkalu-se kuuluu yhtenä työkaluna mm. henkilökohtaiseen coachingiin. Uuden oppiminen, ideointi ja työyhteisön kehittäminen on mahdollista vain silloin, kun voimavarat riittävät kysymään, kyseenalaistamaan ja näkemään ratkaistavissa ongelmissa myös mahdollisuuksia.

Varsinkin haasteellisessa tai stressaavassa työtilanteessa on helppo puida asioita, jotka eivät ole omasta mielestä kunnossa. Stressaantuneena mieli etsii uhkia ja vaaroja, joihin tulisi varautua. Tällöin epäkohdat näkyvät selkeämmin kuin ne asiat, jotka ovat hyvin.

Ylikuormitus voi estää muutoksen läpiviennin tuloksekkaasti tai vesittää valmennusinvestoinnin. Zealan käyttää Firstbeat Hyvinvointianalyysiä johtamisen valmennuksissa varmistamaan, että valmennettavilla on kyky ottaa vastaan uusia asioita.

 

Osta Firstbeat hyvinvointianalyysi tästä

Mihin Firstbeat hyvinvointianalyysi perustuu?

Miten sykkeestä mitataan stressiä?

Autonominen hermosto säätelee sykevälivaihtelua. Sydämen sykevälivaihteluiden mittaaminen antaa realistisen kuvan kehon sen hetkisistä toiminnoista, stressin ja palautumisen tasapainosta ja voimavaroista.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi tarjoaa luotettavaan analyysiin perustuvan tiedon siitä, missä millaisessa kuormitustilassa olet, ja milloin stressaat eniten. Analyysi kertoo, miten hyvin voimavarasi riittävät nykyisellä elämänrytmillä.

Tutustu tarkemmin Firstbeat Hyvinvointianalyysiin.

Osta Firstbeat hyvinvointianalyysi tästä

Millaisia tuloksia Firstbeat hyvinvointianalyysin avulla on saavutettu?

”Ennen Zealanin johtajille suunnatun rentoutusäänitteen ajattelin, että mitä hihhulijuttuja nyt otetaan käyttöön. Yllätyin kuitenkin erittäin positiivisesti, miten piristävä vaikutus rentoutusäänitteellä on päivittäisessä käytössä. 20 minuutin rentoutumisen jälkeen keskittymiseni parantui huomattavasti ja oloni on erittäin energinen.”

Esa Lehtinen
Toimitusjohtaja
4Safe Oy

Firstbeat Hyvinvointianalyyseja on toteutettu jo reilun 15 vuoden ajan ympäri maailmaa. Sen taustalla on vahva tieteellinen ja tutkimuksellinen tausta.

Firstbeat Hyvinvointianalyysilla on mittava joukko tyytyväisiä asiakkaita. 85 prosenttia mittaukseen osallistuneista kokee Firstbeatin vaikuttaneen omaan hyvinvointiin, ja heidän tehokkuutensa on parantunut. Yhtä moni sanoo parantaneensa unenlaatua ja stressinsietokykyään sekä lisänneen liikuntaansa.

Vaikka Firstbeat Hyvinvointianalyysin vaikutukset yksilötasolla ovat merkittävät, myös yritystasolla investointi työntekijöihin kannattaa. Muun muassa Salon kaupungissa sairauspoissaolot vähentyivät 30 prosenttia sen jälkeen, kun kaupungin 750 työntekijälle tehtiin Firstbeat Hyvinvointianalyysi. Lue Salon kaupungin tarina.

Haluatko hieman enemmän?
Tilaa silloin Zealanin esimiehilille tarkoitettu laajennettu hyvinvointianalyysi

Zealanin ainutlaatuinen laajennettu Firstbeat Hyvinvointianalyysi sisältää Kattavan hyvinvointianalyysi  sekä Zealanin esimiehille tarkoitetun rentoutusmenetelmän.

Osta Firstbeat laajennettu hyvinvointianalyysi tästä

Rentoutusmenetelmän voit ostaa tästä

 

Hyvinvointianalyysipalvelun tietosuojaseloste

Meillä tietosi ovat turvassa!

Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste luettavissa kokonaisuudessaan tästä koskien Zealan Oy:n toteuttamaa Hyvinvointianalyysi-palvelua, jossa tietoja käsitellään Firstbeat Technologies Oy:n Hyvinvointianalyysi-verkkopalvelussa.

Tärkeimmät asiat, jotka sinun tulee tietää:

  • Henkilötietojen käyttötarkoitus Hyvinvointianalyysi-palvelussa on Mitattavalle tehtävä analyysi hyvinvoinnin eri osa-alueista käyttäen Mitattavan henkilökohtaisia ominaisuuksia ja käyttäytymistä kuvaavia tietoja sekä sykemittaustietoa. Muita henkilötietojen käyttötarkoituksia ovat mm. käyttäjätukeen liittyvät toimet ja palvelun käytön tilastointi.
  • Mittauksiin liittyvät henkilötiedot säilytetään palvelukonseptiin kuuluvia mahdollisia seurantamittauksia varten 18 kuukautta viimeisen mittauksen jälkeen, minkä jälkeen ne poistetaan. Jos Mitattava on antanut erillisen suostumuksensa pitempiaikaiseen säilytykseen, henkilötietoja voidaan säilyttää myös pitempään.

Tietosuojaseloste kokonaisuudessaan

 

 

Valmentajasi

Zealanin päävalmentajana on  Anne Nurminen, jolla on taustalla 15 vuoden kokemus työelämän  muutosten  parissa erilaisissa organisaatioissa.

Varaa tapaamisaika tai kysy lisää: lähetä viesti tai soita puh. 0400 530 760.