Hyvinvoinnista tuloksia –
valmennus johtajille

Mitä, jos saisit enemmän aikaan, samassa ajassa vähemmällä stressillä? Hyvinvoinnista tuloksia -valmennuksessa parannetaan johtajien jaksamista etsimällä keinot vähentää stressiä ja tekemällä jokapäiväisestä työskentelystä entistä mielekkäämpää. Se onnistuu kehittämällä omia toiminta-, ajattelu- ja elämäntapoja.

Ihminen on psykofyysissosiaalinen kokonaisuus. Jos joku osa-alue jää retuperälle, ei paketti enää toimi.

Kiire, stressi ja henkiset paineet heikentävät työtehoa ja työssä jaksamista. Se heijastuu myös johtamiseen. Kun johtaminen sakkaa, koko organisaation toimintakyky heikkenee.

Johtajan pesti on yksinäinen

Päätösväsymys. Epävarmuus. Henkiset paineet. Nämä lienevät tuttuja ainakin jollain tasolla kaikille johtajille. Jos omia ajatuksia ja kokemuksia ei pääse purkamaan, pallottelemaan, peilaamaan kenenkään kanssa, jaksaminen heikkenee, tasapaino järkkyy.

Osa valmennusta ovat henkilökohtaiset business coaching -keskustelut, joissa coachin tärkein tehtävä on toimia pallotteluseinänä, kuuntelijana. Coach tarjoaa ammattilaisen näkökulman, kyselee, ymmärtää, antaa tilaa oivalluksille. Ei arvostele, ei etsi virheitä.

Mihin jäi liikunta? mitä tapahtui ruokavaliolle?

“Kaikki valmennukseen osallistuneet ovat saavuttaneet myös näkyviä fyysisiä tuloksia. Osallistuneet ovat mielestäni rennompia ja työkuorma vaikuttaisi olevan paremmin hallinnassa. Johtotiimillä on jatkuvasti enemmän tehtäviä, kuin ehditään tehdä normaalin työajan aikana. Töiden priorisointi sujuu kuitenkin virkeänä helpommin. Lisäksi hoikentunut olemus on varmaankin ollut mieluisa bonus elintapojen muutoksessa”.

Marko Ahl, tuotantojohtaja, Vantaan energia

Liikunta on investointi jaksamiseen. Tasapainoinen ja ravitseva ruokavalio on panostus hyvinvointiin. Mutta niistä tinkiminen on liian helppoa, kun työkiireet painavat niskaan.Hyvinvoinnista tuloksia -valmennuksen yksi tavoite on henkilökohtaisen, itselle sopivan liikuntarytmin löytäminen ja elämäntapojen pysyvä muuttaminen.

Suurin osa tietää, mitä oman hyvinvoinnin eteen pitäisi tehdä, mutta jostain syystä vanhat tavat palaavat ajan kanssa takaisin. Pysyvien tulosten saavuttamiseksi oleellista on ymmärtää itseään sekä omien voimavarojen että ajattelutapojen tunnistamisen kautta. Tässä valmennuksessa Firstbeat hyvinvointianalyysin ja erittäin luotettavan persoonallisuustestin avulla tulet tietoiseksi omiin voimavaroihisi sekä ajattelutapaasi vaikuttavista asioista. Ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit ja opit miten pidät itsestäsi hyvää huolta sinulle sopivalla, kestävällä tavalla.

Kun sopivan tasapainon löytää, tulokset ovat parhaimmillaan huimaavia. Johtajien työssä jaksaminen paranee, työn tuottavuus nousee ja motivaatio kasvaa. Organisaatiolle se tarkoittaa johtajia, jotka saavat parempaa tulosta aikaan.

Siirry johtamisessasi täysin uudelle tasolle tämän ainutlaatuisen valmennusohjelman avulla

”Ennen Zealanin johtajille suunnatun rentoutusäänitteen ajattelin, että mitä hihhulijuttuja nyt otetaan käyttöön. Yllätyin kuitenkin erittäin positiivisesti, miten piristävä vaikutus rentoutusäänitteellä on päivittäisessä käytössä. 20 minuutin rentoutumisen jälkeen keskittymiseni parantui huomattavasti ja oloni on erittäin energinen.”

Esa Lehtinen Toimitusjohtaja 4Safe Oy

Hyvinvoinnista tuloksia on ainoa johtamisen valmennus, jossa yhdistyy konkreettinen mitattu tieto omista voimavaroista ja persoonallisuuden piirteistä, huippu-urheilusta tutut suggestiiviset menetelmät johtamisen ja palautumisen parantamiseksi sekä ammattitaitoinen ryhmä- tai yksilövalmennus kohdentuen juuri niihin teemoihin, jotka auttavat sinua pääsemään omiin hyvinvoinnin ja johtamisen tavoitteisiisi.

Hyvinvoinnista tuloksia –valmennuksessa saat käyttösi täysin ainutlaatuisen johtajille suunnitellun rentoutusmenetelmän. Saat valmennuksessa tutkittujen mielenhallintatekniikoiden hyödyt itsellesi helposti lähestyttävällä tavalla ja vahvistat samalla johtamisen kyvykkyyttäsi.

Valmennus sopii johtajille, jotka haluavat:

 • vähentää työn stressiä
 • kehittyä johtajana
 • suoriutua työstään tehokkaammin
 • saada helpotusta henkisiin paineisiin
 • nauttia työstään entistäkin enemmän

Valmennus toteutetaan organisaatiosi johtoryhmän tavoitteisiin sopivaksi, yksilö- ja ryhmävalmennuksia yhdistellen.

Valmennuksen vaiheet

 1. Osallistujien henkilökohtainen lähtötilannekartoitus
  1. Firstbeat hyvinvointianalyysi
  2. Henkilökohtaisten tavoitteiden asettaminen
 2. Valmennus käynnistyy valmennettavan luontaisia toimintatapoja hyödyntäen: PBA persoonallisuusanalyysi.
 3. Valmennus ja coaching -jakso (ryhmässä ja henkilökohtaisesti).
 4. Ravinto, liikunta ja lepo. Johtamisen haasteet.
 5. Lopputulokset
 6. Mitä valmennusjakson aikana saavutettiin?
 7. Loppumittaukset ja yhteenveto: Miten jatkossa, miten saavutettu taso säilytetään?

Pysyvä muutos vaatii osallistujilta halua ja sitoutumista. Valmennuksen sopiva kesto on 4 – 6 kk, jonka aikana uudenlaisen toimintamallin omaksuminen onnistuu. Ajattelusta käytäntöön, ja toistojen kautta rutiiniksi.

Valmennus kiinteään hintaan tai tuloksiin perustuen

“Ei mikään perinteinen valmentajameininki. Anne perustelee asiat ja välittää aidosti siitä, mitä tehdään ja millaisia tuloksia tavoitellaan.”

Heikki Ojansuu, verkkopäällikkö, Vantaan energia Oy Hyvinvoinnista tuloksia valmennuksen osallistuja

Kiinteähintainen valmennusprosessi laskutetaan tarvittavien valmennusjaksojen mukaan. Tyypillisesti prosessi sisältää 6-12 valmennusjaksoa. Tulospohjaisessa laskutuksessa sovitaan yhteiset, rahalliset mittarit sekä tavoitteet joihin tilaaja ja Zealan sitoutuvat. Lopullinen palkkio muodostuu saavutettujen tulosten perusteella.
Valmennukset pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta toiminta myös muualla Suomessa onnistuu mainiosti.

 

Näin vantaan energian johtoryhmä hyötyi valmennuksesta

Lue verkkopäällikkö Heikki Ojansuun ja muun johtoryhmän kokemuksista.

Kokemus muutoksesta

Zealanin päävalmentajana on Anne Nurminen, jolla on taustalla 15 vuoden kokemus työelämän muutosten parissa erilaisissa organisaatioissa. Sovi aika alkukartoitukselle tai kysy lisää: lähetä viesti tai soita puh. 0400 530 760.