VERKKOVALMENNUS SINULLE ESIMIES/JOHTAJA/YRITTÄJÄ/ASIANTUNTIJA, JOKA OLET RISTITULESSA ERI PUOLELTA SATELEVIEN VAATIMUSTEN KANSSA

Tuleeko sekä henkilöstöltäsi että omalta pomoltasi vaatimuksia, jotka ovat jopa osittain ristiriitaisia – puhumattakaan yksityiselämän vaateista?

Ja kaiken päälle vielä muutostakin pitäisi johtaa tehokkaasti ja innostavasti?

Tein sinulle verkkovalmennuksen, jonka avulla selkiytät suuntasi ja suunnitelmasi vaihe vaiheelta yhden viikon aikana!

Tule mukaan valmennukseen tästä

KAAOKSESTA SELKEYTEEN!

Työelämän muutokset ovat tuoneet meille viime vuosina paljon vapauksia ja vaatimuksia. Vaikka ympärillämme on nyt enemmän valinnan mahdollisuuksia kuin koskaan aikaisemmin, tuntuu että tyytymättömyyttä omiin olosuhteisiin ja saavutuksiin on myös enemmän.

Valinnanvapauden ja päätösvallan pitäisi lisätä hyvinvointiamme. Mutta itse asiassa, valinnanvapauden lisääntyessä pahoinvointi, stressin negatiiviset oireet ja mielenterveyden ongelmat ovat muodostuneet suureksi ongelmaksi.

TÄMÄ VALMENNUS ON SINULLE, JOS

  • ympäröivä muutos tuonut työhösi tavoitteita, joiden saavuttaminen tuntuu haastavilta
  • työsi tai elämäsi suunta hukassa tai sen tavoite jäsentymättä tai olet kadottanut tai kadottamassa työsi (tai jopa elämäsi) hallinnan.
  • Olet valmis käyttämään hieman aikaa jäsentääksesi ajatteluasi ja oppimaan uutta.

JOHTAMISEN TYÖKALUJA KESTÄVÄÄN MENESTYKSEEN

Tässä valmennuksessa ei ole kyse tavoitteiden asettamisesta ja saavuttamisesta itsekuria ja vaatimuksia lisäämällä, vaan kokonaisvaltaisesta ymmärryksestä sekä sinun tavoistasi ajatella että meitä ympäröivästä työelämän muutoksesta.

Opit menetelmiä, joilla voit ohjata ajatteluasi kohti tavoitettasi. Opit myös huomaamaan, mihin asioihin tässä työelämän muutoksessa kannattaa kiinnittää huomiota ja saat rohkeutta lopettaa sellaisen tekemisen, joka ei tuo toivomiasi tuloksia. Kun osaat hyödyntää niitä itse, pystyt myös johtamaan henkilöstöäsi samaan suuntaan.

Osallistu valmennukseen, HINTA VAIN 47€, (SIS ALV)

Klikkaa tästä itsesi sisään valmennukseen. Sinut ohjataan kirjautumissivulle, jossa täytät tärkeimmät tietosi ja saat veloituksetta pääsyn Zealan verkkovalmennusalustalle. Ensimmäinen jakso on käytössäsi heti kirjautumisesi jälkeen.

MITÄ VALMENNUKSESSA TAPAHTUU?

Tämä valmennus kestää yhden viikon, jonka aikana saat aina kahden päivän välein sähköpostiisi linkin, josta pääset jakson materiaaliin. Jokaisella jaksolla on n. 30-40 minuuttia kestävä valmennusosio (videolla) ja tähän liittyvä työkirja. Samalla, kun katselet valmennusta, pohdit omaa tilannettasi työkirjan tehtävien avulla. Vaihe vaiheelta sinulle valmistuu selkeä tavoite ja toimintasuunnitelma, miten tulet etenemään kohti tavoitetta. Tarjoan sinulle selkeän polun kaaoksesta kohti selkeyttä. Saat myös avaimia johtaa henkilöstöäsi samalle polulle!

Valmennuksen hinta on vain 47€, sis ALV

Osallistu valmennukseen heti!

Klikkaa tästä itsesi sisään valmennukseen. Sinut ohjataan kirjautumissivulle, jossa täytät tärkeimmät tietosi ja saat  pääsyn Zealan verkkovalmennusalustalle. Ensimmäinen jakso on käytössäsi heti kirjautumisesi jälkeen.

VALMENTAJANASI ANNE NURMINEN, ZEALAN OY

Olen kokenut muutosvalmentaja ja Business coach, ja autan työkseni organisaatioita kehittämään johtamiskulttuuriaan jatkuvasti uudistuvaan suuntaan. Minulle on tärkeää, että jokaisen paras potentiaali saadaan työpaikoilla esiin! Tunnen myös liikkeenjohdon ja yrittäjän arjen, koska kamppailen päivittäin samojen asioiden kanssa myös itse. Olen yksi Suomen ensimmäisistä Goal mapping menetelmän valmentajista ja olen kehitellyt menetelmän ympärille aivan ainutlaatuisen tavan yhdistää tavoitteiden asettamisen menetelmä yksilölliseen ihmisten johtamiseen. Menetelmän käyttöönottaneet esimiehet ovat saavuttaneet loistavia tuloksia vastuualueellaan. Nyt haluan valmentaa myös sinulle perusteet tähän tehokkaaseen, mutta yksinkertaiseen menetelmään oman yrityksesi tai vastuualueesi johtamiseen.

Kokemus:

  • Kokemusta erilaisten organisaatioiden johtamisen kehittämisestä yli 15 vuoden ajalta
  • Upseerin tutkinto 2001, laajat opinnot johtamisesta ja pedagogiikasta.
  • Ammatillisen aikuiskoulutuksen asiantuntija-Näyttötutkintomestari 2014
  • IFC Coach
  • Sertified Goal Mapping Practioner
  • Kaikki kehittäminen perustuu transformatiivisen johtamisen ja uudistavan oppimisen tausta-ajatukseen.

Ihan vain siksi, että jokainen meistä ansaitsee kohdalleen hyvää johtamista.

Osallistu valmennukseen HINTAAN 47€!

Klikkaa tästä itsesi sisään valmennukseen. Sinut ohjataan kirjautumissivulle, jossa täytät tärkeimmät tietosi ja maksat kurssin joko luottokortilla tai paypalilla. Saat välittömästi pääsyn Zealan verkkovalmennusalustalle. Ensimmäinen jakso on käytössäsi heti kirjautumisesi jälkeen.

Valmentajasi

Zealanin päävalmentajana on  Anne Nurminen, jolla on taustalla 15 vuoden kokemus työelämän  muutosten  parissa erilaisissa organisaatioissa.

Varaa tapaamisaika tai kysy lisää: lähetä viesti tai soita puh. 0400 530 760.