TAVOITTEESTA TOIMINTASUUNNITELMAKSI VALMENNUS HELSINGISSÄ 13.11.2018

8.10.2018 Anne Nurminen

Valmennuspäivä Sinulle esimies/johtaja/yrittäjä/asiantuntija, joka olet ristitulessa eri puolelta tulevien vaatimusten kanssa.

Tuntuuko sinusta, että töitä on enemmän kuin ehdit päivän aikana tehdä? Tuleeko sekä henkilöstöltäsi että omalta pomoltasi vaatimuksia, jotka ovat jopa osittain ristiriitaisia – puhumattakaan yksityiselämän vaateista? Ja kaiken päälle vielä muutostakin pitäisi johtaa tehokkaasti ja innostavasti? Suunnitteletko ajankäyttösi, mutta et ehdi tehdä suunnittelemiasi asioita?

Miltä tuntuisi, kun heräisit aamulla ja et lähtisi vain suorittamaan niin paljon kuin ehdit, vaan aikaansaamisesi olisi harkittua ja saisit aikaan juuri sen, mikä vie sinua kohti haluamiasi asioita? Tulisit kotiin ilman kiireen tunnetta ja nauttisit energisenä vapaa-ajastasi?

Tiedän omasta kokemuksestani, kun hallinnan tunne katoaa, niin suunnan selkiyttäminen yksin muuttuu haasteelliseksi. Tässä valmennuksessa sinulle on aika ja tila rakentaa johdetusti tulevaisuuden toimintasuunnitelmat kuntoon – lisäksi saat tukevan työkirjan, jonka tehtävät johdattavat sinua selkiyttämään tavoitteesi ja toimintasuunnitelmasi. Voit palata kirjan tehtäviin myös myöhemmin.

HUOM! Vain 20 paikkaa! (Osallistujamäärä on rajoitettu, koska päivän jälkeen, sinulla on henkilökohtainen ohjaus kanssani)

KATSO VALMENNUKSEN TARKEMPI OHJELMA TÄSTÄ

Keskustele, kysy, kommentoi

Valmentajasi

Zealanin päävalmentajana on  Anne Nurminen, jolla on taustalla 15 vuoden kokemus työelämän  muutosten  parissa erilaisissa organisaatioissa.

Varaa tapaamisaika tai kysy lisää: lähetä viesti tai soita puh. 0400 530 760.