JOHTORYHMÄN TOP 5 KOMPASTUSKIVET: VÄLTÄ NÄMÄ JA TUPLAA TULOKSESI!

4.10.2017 Anne Nurminen

Yritysten ja yhteisöjen johtoryhmät ovat paljon vartijoina ja vastaavat koko organisaation päätöksenteosta ja tuloskunnosta. Jos johtoryhmä syystä tai toisesta ei pysty parhaimpaansa, koko yhteisö kärsii.


Olemme valmentaneet johtoryhmiä ja esimiehiä vuosikymmenen ajan ja tunnistaneet viisi yleistä kompastuskiveä. Nämä kompastuskivet haittavat johtoryhmän päätöksentekoa ja kuristavat tuloskuntoa. Tunnistamalla nämä omassa johtoryhmässäsi ja reagoimalla heti näihin ongelmiin, voit saavuttaa huiman kehityksen jo tällä tuloskaudella.

VARAA PAIKKASI WEBINAARIIN

 

WEBINAARIN SISÄLTÖ:


Viisi kompastuskiveä:
Tunnista, reagoi ja käsittele!

Miksi kiva kaveriporukka ei ole välttämättä hyvä johtoryhmä?
Kevyttä ja kivaa pintaliitoa vai syvyyttä päätöksentekoon?
Keinoja heti käyttöön!

Kun pahimmistopäätökset valtaavat talon:
Mihin perustat päätöksesi? Kuka vaikuttaa ajatteluusi?
Ohjaako johtoryhmää selkeät kriteerit vai epämukavuuden välttäminen?
Se, joka huutaa koviten, yleensä tietää vähiten. Kuka teillä päättää?

Symbioosiajattelulla yksi ainoa totuus
Kun et kyseenalaista totuuksianne, iso osa potentiaalistanne jää käyttämättä. Miten kannattaa toimia, jotta tunnistat yhteisen ajattelun harhat?

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN HETI

WEBINAARIN KOULUTTAJAT

uFLeKXlpwmzmKAKXQpx31505290914.jpeg

Anne Nurminen

Johtoryhmätyöskentelyn ja tulevaisuuden työelämätaitojen asiantuntija. Anne on valmentanut uransa aikana tuhansia esimiehiä onnistumaan työssään yli 15 vuoden ajan. Johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen ja johtamiskulttuurin uudistaminen ovat Annen ydinosaamista ja Annen ammattitaitoon luottavat niin suuret kuin pienet, kasvussa olevat suomalaiset yritykset. Asiakkaat kiittävät Annea positiivisesta ilmapiiristä vaikeissakin tilanteissa, luutuneiden käsitysten kyseenalaistamisesta ja asioiden näkyväksi tekemistä uusista suunnista.

Wd09oob9yHe4id8Pf5eo1505382985.jpg

Markus Lustig

Työympäristöongelmien ja henkilöstöriskien asiantuntija. Koulutan seminaareissa konfliktitilanteiden hallintaa, niiden selvittämistä sekä vaikeiden esimiestilanteiden käsittelemistä. Lisäksi olen tarvittaessa itse selvittämässä ja tukemassa vaikeiden riitatilanteiden selvittämistä asiakasyrityksissä. Markus on tutkinut narsisteja työpaikkakiusaajina ja pitänyt aiheesta useita asiantuntijaseminaareja, mm. Mielenterveysmessut 2015.

Aika:

Tiistai, 24 Lokakuu 2017, klo 15.00-16.00

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Keskustele, kysy, kommentoi

Kokemus muutoksesta

Zealanin päävalmentajana on Anne Nurminen, jolla on taustalla 15 vuoden kokemus työelämän muutosten parissa erilaisissa organisaatioissa. Sovi aika alkukartoitukselle tai kysy lisää: lähetä viesti tai soita puh. 0400 530 760.